Reflexzonetherapie

Bij Reflexzonetherapie masseer ik bepaalde punten op je voeten. Dat zijn zogeheten zones of reflexzones. Deze zones zijn via zenuwbanen verbonden met je organen. De massage stimuleert dus je organen. Daardoor gaan die beter gaan functioneren.

ONTSPANNEN
Maar ook de doorbloeding gaat vooruit. Verder verlaten afvalstoffen het lichaam en werken organen beter samen. De cliënt ontspant zich en het lichaam begint zich op eigen kracht te herstellen.

Op deze manier nemen klachten af of verdwijnen zelfs helemaal. Bovendien word je je bewust van de mogelijkheden om je eigen lichaam te helen.

BETROUWBAAR EN VEILIG
Reflexzonetherapie is een natuurgeneeswijze. Het is betrouwbaar, veilig en heeft geen bijwerkingen. Wel moet je na een behandeling veel water drinken. Daardoor kan je lichaam de vrijkomende afvalstoffen goed afvoeren.

Reflexzonetherapie heet ook wel voetreflex, reflextherapie of reflexologie. Hij komt oorspronkelijk uit China en is  verwant aan de acupressuur (acupunctuur zonder naalden). Het is een holistische therapie. Dat wil zeggen dat de klacht, de symptomen, de leefstijl én de mens als geheel centraal staan.

VOOR IEDEREEN
Reflexzonetherapie is voor iedereen geschikt. En het maakt niet uit of je acute of chronische aandoeningen hebt, uit je evenwicht bent of klachten wil voorkomen. Reflexzonetherapie kan je helpen, zowel bij lichamelijke als geestelijke klachten.

Reflexzonetherapie geeft je weer grond onder je voeten.

Is hierdoor je belangstelling gewekt? Maak dan gelijk een afspraak!

Afspraak maken